Varausehdot

Noudatamme majoituspalveluiden varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi heti, kun asiakas on tehnyt majoitusvarauksen.

1. VARAAMINEN JA MAKSU

Emme tee alustavia varauksia. Varaus on sitova varaushetkestä alkaen, riippumatta siitä tehtiinkö varaus puhelimitse vai kirjallisena. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. 100 % majoitusvarauksesta veloitetaan heti varauksen teon jälkeen. Festivaali- ja tapahtumavarauksissa (*) veloitetaan varausmaksu 500€ ja loput maksusta kolme kuukautta ennen majoituksen alkamista. Kaikkien majoitusvarausten hintaan sisältyy lähtösiivous. Ulkoporealtaan voi varata erillistä maksua vastaan.

2. AVAIMEN LUOVUTUS, HUVILAN VARUSTEET JA SIIVOUS

Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 16 jälkeen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Avaimet noudetaan HimosLomien Himos Center -vastaanotosta, osoitteesta Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä. Vastaanoton puh. 020 711 9210. Majoituskohteen avain luovutetaan vain varaajalle tai hänen etukäteen ilmoittamalleen täysi-ikäiselle henkilölle vastaanoton aukioloaikoina. Henkilöllisyystodistus on esitettävä Himos Center – vastaanotossa avainta noudettaessa. Mikäli majoittuminen tapahtuu aukioloaikojen ulkopuolella, on siitä ilmoitettava HimosLomille ja sovittava luovutus erikseen (aukioloajat: www.himoslomat.fi/himoslomat/info-tulijalle/). Jos avain katoaa, asiakkaalta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset. Ovenavausmaksu veloitetaan asiakkaalta toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Huvilassa on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita (lakanoita ja pyyhkeitä). Liinavaatteet voi vuokrata HimosCenteristä avaimen noudon yhteydessä. Makuupussien käyttö on kielletty. Jokaista varausta kohden on huvilalle toimitettu aloituspakkaus wc- ja talouspaperia sekä astian- ja yleispesuaineita, jotta pääsette sujuvasti loman alkuun. Mikäli tarvitsette loman aikana näitä lisää, tulee tarvikkeet hankkia itse. Lomakohteen tarkempi varustetaso ilmenee mökkikuvauksesta (www.himoschalet.fi).

Vaikka lähtösiivous onkin tilattu, edellytämme kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat laitettuna roska-astioihin sekä suurimmat tahrat ja likajäljet poistettuna. Likaiset astiat tulee olla laitettuna tiskikoneeseen tai kerättynä tiskipöydälle. Myös lomakohteen piha-alueen tulee olla siisti. Alueelle ei saa tuoda siirrettäviä paljuja/uima-altaita tms.

3. HENKILÖMÄÄRÄ

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä kohdetiedoissa on mainittu. Lisähenkilöistä veloitetaan erillinen lisähenkilömaksu 50€/hlö/vrk. Teltalla tai asuntovaunulla/-autolla leiriytyminen loma-asunnon pihaan on kielletty. Sääntöjen vastaisesta leiriytymisestä peritään 500€ maksu.

Ajoneuvojen lataaminen mökin pistorasioista tai lämmitystolpasta on kielletty. Luvattomasta lataamisesta veloitetaan 500€ maksu sekä mahdolliset sähköjärjestelmälle aiheutuneet huoltotoimenpiteet.

4. VAHINKOJEN KORVAUS JA LÖYTÖTAVARAT

Varaaja on vastuussa majoituskohteesta ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista ja korvaamaan ne omistajalle. Jos kohteessa on varaajan varauksen aikana rikottu tahallisesti kohteen irtaimistoa tai rakenteita, laskutamme asiakkaalta kohteen korjauslaskujen lisäksi ilkivaltalisän 500 €.

Emme vastaa asiakkaan tavaroista, joita säilytetään majoitus- tai muissa tiloissa, tai jotka unohtuvat niihin. Löytötavarat toimitetaan Suomen löytötavarapalveluun Jyväskylään, josta niitä voi tiedustella puh. 0600 03393.

5. REKLAMAATIOT

Asiakkaan on tehtävä välittömästi omistajalle huomautus mahdollisista palvelua tai majoituskohdetta koskevista puutteista tai vioista. Tällöin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai hyvittää jo majoituksen aikana. Ulkoporealtaan häiriö- tai vikatilanteissa asiakas on oikeutettu enintään ulkoporealtaan varausmaksun suuruiseen hyvitykseen.

Huomautukset on tehtävä puhelimitse omistajalle. Mikäli asiakas ei ole ollut vierailunsa aikana yhteydessä epäkohdista omistajaan, hän menettää oikeutensa mahdollisiin hyvityksiin. Mikäli huomautettavaan palveluun tai kohteeseen ei voida tarjota tyydyttävää ratkaisua vierailun aikana, voi asiakas lähettää kirjallisen huomautuksen omistajalle viikon kuluessa vierailun päättymisestä sähköpostilla osoitteeseen myynti@himoschalet.fi.

6. TUPAKOINTI JA LEMMIKIT

Tupakointi on kielletty majoituskohteen sisätiloissa. Tupakoinnista sisätiloissa veloitetaan 500 € lisämaksu. Kohteeseen ei saa tuoda lemmikkiä. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 500 € lisämaksu. Emme vastaa luvattoman tupakoinnin tai eläinpölyn asiakkaalle aiheuttamista allergioista tms. ongelmista.

7. PERUUTUS

Peruutuksesta on aina ilmoitettava omistajalle kirjallisesti osoitteeseen myynti@himoschalet.fi ja peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut huoneiston omistajalle. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Muut peruutusehdot:

  • Peruutus 29 päivää ennen vuokra-ajan alkamista: asiakkaalle palautetaan maksettu vuokra vähennettynä peruutusmaksulla (100 €).
  • Peruutus 21-28 päivää ennen vuokra-ajan alkamista: asiakkaalta veloitetaan 50 % maksetusta vuokrasta.
  • Peruutus 0-20 päivää ennen vuokra-ajan alkamista: asiakkaalta veloitetaan koko maksettu vuokra.
  • Omistajalla on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) tai omistajasta riippumaton este esim. palo- tai vesivahinko. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.
  • Mikäli varausta koskevaa suoritusta ei makseta 3 arkipäivän kuluessa varauksen teosta, on omistajalla oikeus perua varaus.

Festivaali- ja tapahtumamajoituksen (*) peruutusehdot:

  • Peruutus 60 päivää ennen vuokra-ajan alkamista: asiakkaalle palautetaan maksettu vuokra vähennettynä peruutusmaksulla (500€)
  • Peruutus 31-59 päivää ennen vuokra-ajan alkamista: asiakkaalta veloitetaan 50% maksetusta vuokrasta.
  • Peruutus 0-30 päivää ennen vuokra-ajan alkamista: asiakkaalta veloitetaan koko maksettu vuokra.

Alueella on hiljaisuus klo 23 – 07. Mikäli majoittujat aiheuttavat kohtuutonta häiriötä, eivätkä vartijan/poliisin huomautuksesta huolimatta hiljenny, voidaan varaus perua. Tällöin majoittujat joutuvat luovuttamaan huvilan välittömästi, eikä maksettuja maksuja palauteta. Varaamme myös oikeuden periä näissä tapauksissa varauksen tehneeltä ja häiriötä aiheuttaneelta majoittujalta 500 euron suuruisen maksun. Alueen häiriöt tulee ilmoittaa suoraan poliisille, hätänumero 112.

Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme ottamaan vakuutuksen. Muutokset säätilassa, rinne- tai reittimäärissä, festivaalien tai tapahtumien järjestelyissä tms. syyt eivät muuta peruutusehtoja. Emme ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa naapuritontin rakennustöiden aiheuttamista häiriöistä eikä omistajan majoituskohteeseen tekemistä varustelu- tai muista muutoksista.

(*) uusi vuosi, juhannus, Iskelmäfestarit, Jysäri, Rally Finland, Himos Metal Festival, Pop Park, Oktoberfest, FinnMetko

Tervetuloa viihtymään Himokselle!